Wordpress website design / website for artists

7 påviste grunner til at god design er god forretning

1. God design gir et sterkt førsteinntrykk.

God design handler om å bruke farger, former, teksturer, rom, former, bilder og innhold på en harmonisk, balansert måte.God design starter med et sterkt merke.

En godt designet logo er en viktig del av selskapets merkevare. Som vi skrev tidligere:

En flott logo design kan være forskjellen mellom å blande seg inn og skille seg ut fra konkurrentene. Men selv om vi ofte anerkjenner verdien av en flott logo, prioriterer vi ikke alltid den.Nye bedriftseiere tror ofte feil at en god logo vil koste tusenvis eller titusenvis av dollar. Som et resultat kjøper de noen ganger ferdige logoer i en online logobutikk eller prøver å gjøre det selv.


Faktisk er gründere ikke de eneste som gjør feilen ved å bruke generiske logoer – bedrifter i alle størrelser bruker noen ganger logo-snarveier, bare for å finne ut at det er enda dyrere å omorganisere senere. Tross alt er minneverdige logoer 13% mer sannsynlig å få forbrukerne oppmerksomhet, og 71,6% mer sannsynlig å få en positiv respons fra forbrukerne. I en verden av støy kan det gjøre en stor forskjell.

I den digitale tidsalderen har bedriftene bare noen sekunder før en kunde bestemmer seg.

Hvis du trodde du ikke hadde noen konkurranse, tenk igjen.

Hvert selskap, uansett bransje, møter en enorm konkurranse.

God design kan gjøre eller ødelegge virksomheten din:Hvis designene dine er aktuelle, moderne og imponerende, vil folk bare trekke seg mot produktene dine. Det er et faktum i livet. Neste gang du går til matbutikken, bla gjennom en tilfeldig øy som du aldri ser gjennom og spør deg selv hvilke gjenstander i hyllene som får øye på først. Jeg garanterer at det blir produktene med fantastisk design, merkevarebygging og moderne emballasje.Å lage et vellykket produkt, en tjeneste eller et nettsted handler om å få øyeepler til det. Hva om du kan bruke mindre penger, men generere flere øyeepler bare fordi noe ser bedre ut enn de andre? Vil du ikke ta deg tid til å investere mer på forhånd for å få slike resultater? Det er det som er bra med god design, du trenger ikke bruke mer, men du kan automatisk generere mer oppmerksomhet.
Siden relasjoner er basert på følelser, er kunder ofte følelsesmessig knyttet til et selskap.Hvis du for eksempel ser på publikumssiden, ser du at vi utnytter dette på mange måter.

Flotte design bruker farger, layout og smart skriftvalg for å koble seg til forbrukerne på meningsfylte, følelsesmessig drevne måter. Å innlemme virkningsfull, minneverdig og følelsesmessig forbindelse i den visuelle visningen av merkevaren din er den beste måten å vise verden hvem du er og hva merkevaren din står for.

Designene dine skal støtte prinsippene du har bygget firmaet ditt rundt, og streve for å nå kundenes hjerter (i stedet for lommeboken).

Lag verdifulle, bærekraftige kundeforhold ved å bygge merkevarens visuelle identitet på grunnlag av emosjonell forbindelse. Det er ingen bedre måte å sikre forbrukerlojalitet enn å koble deg gjennom dine delte verdier, og et flott design er den mest effektive måten å illustrere dem på.

 

4. God design holder nettstedet ditt enkelt å bruke.

God design er ikke bare det som ser bra ut.

For å være effektiv, må design utføre en bestemt funksjon.

5. God design handler om hvordan noe ser ut og fungerer.

Et godt designet nettsted hjelper for eksempel med å konvertere besøkende til kunder.

Når folk har oppmerksomhetsspenn som er kortere enn gullfisken, vet du at du ikke har mye tid før noen gir opp.

Konsistens er nøkkelen når det gjelder å skape et sammenhengende merke.

Å ha et inkonsekvent merke er faktisk en kritisk feil som kan sette virksomheten din ut av drift.

Det er fordi merkevaren binder kunden til følelsene.

Når et merke er inkonsekvent, virker det kaotisk og uorganisert.

Folk vil ikke engasjere seg med kaotiske merker fordi de stoler mindre på selskapet.
Consistens er nøkkelen når det gjelder å lage et sammenhengende merke.

 
 

6. God design er nøkkelen til suksess i sosiale medier.

Hvis du trodde du bare trengte et godt designet nettsted for å lykkes, kan du tenke igjen.

Mange av dagens markedsføringsarbeid gjøres på sosiale medieplattformer.

Enten det er Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest eller en hvilken som helst annen plattform, er sosiale medier en av de beste måtene å koble seg til kunder, bli viral og lage et navn for selskapet ditt.

 

We pointed out that good design is good business and hopefully, you’re beginning to understand why that’s true.Ultimately, good design increases your company’s value, boosts sales, and puts your business in a better financial situation.

Through building trust, making strong first impressions, building customer relationships, and even executing successful campaigns, good design helps make your business more profitable.

 

 

nb_NONorsk bokmål