Wordpress website design / website for artists

Så vil du ha ditt eget nettsted? Lager du også et nettsted på forespørsel? Du setter deg ned på datamaskinen din entusiastisk, du vet at du trenger å starte, men du vet ikke hvordan du skal gjøre det Du ser på en tom skjerm og ingenting kommer til å tenke på deg. Nedenfor vil jeg vise deg 5 måter å unngå dette problemet og lage et veldig effektivt nettsted.Disse tipsene vil hjelpe deg med å overvinne den kreative blokken og forresten hjelpe deg med å fullføre nettsteddesignet ditt.

Planlegg nettstedet ditt før du begynner å designe det. Hvis du oppretter et eget nettsted, må du organisere innholdet før du begynner å bygge det. Det samme gjelder design av nettsteder du gjør på forespørsel. Du må huske at et nettsted er en av de viktigste investeringene i ethvert selskap. Alle potensielle kunder besøker selskapets nettside og bestemmer i løpet av få (bokstavelig talt noen få sekunder) om de vil være på det og potensielt kontakte selskapet eller ikke. Det er noen ting du trenger å tenke nøye gjennom og analysere først. Først og fremst bør du innse hva hovedformålet med nettstedet du lager. Du må vite nøyaktig hva som er de største fordelene som nettstedet eller virksomheten med det tilbyr. For dette er det viktig å definere hva som vil være indikator for sidekonvertering og i det minste grunnleggende kunnskap om hvem den fremtidige kunden / mottakeren er. Velvalgt – det vil bidra til å overbevise publikum og gjøre dem til kunder. Selv om det virker opplagt, skjønner de aller fleste ikke hvilken rolle nettstedet deres skal spille. Et vanlig svar er «Jeg vil ha et nettsted, fordi andre har det og sannsynligvis må alle ha det. Det er derfor det er viktig å organisere kunnskapen om nettstedet og bestemme strukturen i den første fasen av utformingen.

Tenk på hva som får noen til å holde seg på det og oppnå dette målet. Hva skiller tjenestene dine ut, hva er de viktigste fordelene med produktene dine eller hvilken informasjon er avgjørende? Skriv dem ned på et papir og velg 3-4 av dem som er viktigst. Husk å sette denne informasjonen på en slik måte at den blir umiddelbart synlig når du kommer inn på nettstedet. Takket være dette vil den besøkende i første øyeblikk se hvorfor det er verdt å bo der. Slik kunnskap er et resultat av god kunnskap om produktet og bidrar til å lage et effektivt nettsted.

Enkelhet, dvs. et effektivt nettsted er tydelig og forståelig Har du allerede en visjon for hjemmesiden din? Vil den være rik på grafikk og vil være fullpakket med mye interessant innhold og mange kule ting du bare kunne tenke deg? Ja? Slett så visjonen ASAP! Husk at nye brukere som kommer til et nettsted, må vite hva det er og hva det tilbyr. Hvis du ikke gir dem beskjed innen få øyeblikk på hjemmesiden, finner de kanskje ikke informasjonen som vil føre dem til målet om konvertering senere. Fordi det er konverteringen som definerer hva et effektivt nettsted er. Hvis du greier å enkelt veilede dem videre og dermed oppnå deres engasjement, har du praktisk talt fått en klient. Husk derfor å tydelig vise de viktigste fordelene på hjemmesiden, samt den synlige oppfordringen til handling. Vær tydelig med innholdet ditt – bruk punkter, ikoner og hold siden i orden. Viktige elementer i utformingen av et effektivt nettsted er: god navigering (meny, bunntekst); tydelig sideoppsett; god nettstedoptimalisering og høy lastehastighet; effektive og forståelige tekster (husk språket til fordeler).

Husk at nye brukere som kommer til et nettsted, må vite hva det er og hva det tilbyr.

coffee apple laptop working

Se etter inspirasjon, dvs. se hvordan andre (effektive) nettsteder ser ut Du har allerede innholdet og planen for nettstedet ditt – nå er det på tide for den visuelle delen. Det er veldig viktig å gjennomgå eksempler på god design før du lager første linje, som vil inspirere oss til å lage noe veldig kult. Det handler ikke om å kopiere andres løsninger, men å bli kjent med effektive løsninger som får deg til å gjøre noe effektivt og fantastisk! Et sted det er verdt å besøke før du starter det grafiske arbeidet ditt, er for eksempel From Up North, hvor du finner hundrevis av virkelig flotte nettsteder som kan bli en inspirasjon for ditt neste prosjekt. Husk å aldri slutte å følge de nyeste trendene innen webdesign.

Lytt til kundene og publikum

 Så du har allerede et nettsted du er fornøyd med. Husk imidlertid at besøkende skal være fornøyde med det – du må gi dem muligheten til å kommentere nettstedet og prosjektet. Oppfordre dem til å gjøre det ved å tilby ekstra rabatter eller tilleggsinnhold for å sende inn tilbakemeldinger. Brukers meninger og anbefalinger er veldig viktige for sosial bevis, som ofte avgjør om brukeren bestemmer seg for å samarbeide eller ikke. Husk også å spore nettstedsstatistikken din – takket være dette vil du finne ut hvor mye tid gjennomsnittlig brukere bruker på den, hvor mange undersider de går gjennom og mange andre interessante ting. Å vite om brukeradferd vil hjelpe deg med å optimalisere nettstedet ditt, uten å lage et effektivt nettsted er nesten umulig. Takket være dette vil nettstedet ditt kunne bli enda bedre og effektivt oppfylle kravene til menneskene som besøker det.

Kom i gang nå !

nb_NONorsk bokmål